Waar?

De volgende data kunnen er helaas geen high teas worden gereserveerd:

  • 17 t/m 27 december
  • 31 december en 1 januari                                                                                                                    

Het is overal mogelijk de high tea te serveren. Bij u thuis, in de tuin of waar u maar wilt! De high tea wordt voor u klaargezet op tafel, maar u kunt ook kiezen voor een high tea in buffetvorm.

Hieronder vindt u een aantal accommodaties die u kunt reserveren als u bijvoorbeeld zelf geen ruimte heeft thuis, buiten in de natuur wilt genieten of omdat het heerlijk is om net zo lang te mogen blijven zitten om te genieten van een heerlijke high tea.

Wilt u gebruik maken van één van deze mogelijkheden?
Neem dan contact op met Karins high tea.

Springendalse Beek

Een heerlijke locatie midden in de natuur. Tegen een meerprijs van € 2,50 p.p. is het genieten van de high tea. Wilt u gebruik maken van deze bijzondere locatie? Neem dan contact op met mij.

Mobiel; 06 34 96 32 30

www.springendalsebeek.nl

Erve Broam

Op Erve Broam in Agelo combineren Leo en Kristel Scholten Linde een modern melkveebedrijf met mogelijkheden voor overnachten, vergaderen en educatie. De familie Scholten Linde laat u graag genieten van de omgeving waarin zij werken. In het melkcafé is het mogelijk om tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. van een heerlijke high tea of boerenthee te genieten. Boven in de vergaderruimte is nog een gezellig zitje waar ruimte is voor 8 personen. Wilt u gebruik maken van deze locatie? Neem dan contact op via onderstaande link.

 

 www.ervebroam.nl

Hoeve Springendal

Rust, ruimte en gezelligheid bij Hoeve Springendal in Hezingen vlak bij de Duitse grens. Bij de oude kapschuur kunt u heerlijk tussen de kippen, eenden en pauwen gebruik maken van een high tea door mij geserveerd. Als het kouder wordt of bij regen, kunt u in de kapschuur  genieten van alle lekkernijen aan een mooi gedekte tafel.  De houtkachel wordt aangestoken….. wat wil je nog meer. De kosten voor deze locatie zijn € 2,50 p.p.

Wilt u gebruik maken van deze bijzondere locatie, neem dan contact op met mij.

Mobiel: 06 34 96 32 30

www.hoevespringendal.nl

Landgoed Singraven

U bent van harte welkom op Landgoed Singraven. Bij mooi weer wordt de lange tafel in de moestuin/bloementuin ingedekt. Bij minder goed weer wordt de high tea klaar gezet in de prachtige  keuken. Voor een meerprijs van €7,50 p.p. kunt u tevens een wandeling maken over het landgoed.

Wilt u deze locatie reserveren neem dan contact op met mij.

Mobiel: 06 34 96 32 30

www.singraven.nl

Erve Fakkert

Erve Fakkert is dé uitvalsbasis om Twente te ontdekken. Gelegen in het coulisselandschap tussen Oldenzaal en Ootmarsum vindt u ons erf met een luxe vakantiewoning, zeven fraaie gastenkamers en drie prachtige vakantieappartementen.

De omgeving is prachtig, en ook voor kunst en cultuur bent u op het juiste adres. De ideale plaats om met z’n tweetjes of de hele familie enkele dagen door te brengen. Naast wandelen en fietsen kunt u creatieve workshops volgen. Erve Fakkert is al met al een inspirerend plekje in Twente. Op alle gastenkamers, vakantiewoning en appartementen kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Erve Fakkert is geopend in april 2010 en heeft aantrekkelijke arrangementen samen met Sauna Saré en Kooiker Cuisine. Voor meer informatie verwijzen we naar onze arrangementen. Golfbaan Het Rijk van Sybrook ligt op 15 minuten rijden met de auto.

Hebt u iets te vieren? U bent welkom van 4 tot 25 personen op Erve Fakkert voor een heerlijke high tea.

Ook voor een zakelijke markt biedt Erve Fakkert een compleet aanbod. Naast overnachten beschikken we over een uitstekende vergaderlocatie en kunt u met u collega’s creatief en of sportief ontspannen. Daarnaast beschikt Erve Fakkert over drie long stay appartementen voor bijvoorbeeld werknemers die bij u tijdelijk werkzaam zijn.

Wilt u hier uw feestje vieren met een high tea? Neem dan contact op via de website van Erve Fakkert.

 www.erve-fakkert.nl

Design & development: Coen de Zeeuw